Ugentlige hold

Dyrkyoga tilbyder forskellige ugentlige hold i dag- og aftentimerne.

Du tilmelder dig enten hos Dyrkyoga, eller den dag- eller aftenskole, der udbyder holdet.
Dyrkyogas underviser er Lene Anine, der underviser mandag og torsdag aften, samt onsdag formiddag.
LOF Gribskovs underviser er Puspa, der underviser mandag og onsdag formiddag. 
Vi sigter efter at tilbyde et varieret skema, både tidsmæssigt og indholdsmæssigt. P.t. er der sat 10 hold op ugentligt, fordelt på dag- og aftentimer. 

Retreats

At tage på et retreat er en uforglemmelig skøn og fornyende oplevelse.


Retreat (retræte) betyder at trække sig tilbage. Man træder ud af de vante rammer, og slipper de daglige forpligtelser og krav for en stund. 
Man befinder sig et nyt, og måske ukendt sted, og der er god tid til at sanse logi'et, maden, naturen og yogaen. Man socialiserer med de andre deltagere og inspireres i det rolige samvær; det løsner og giver plads til igen at mærke sig selv, og få kontakt med egne ønsker og behov. 


Et retreat skaber ny energi og inspiration du kan mærke længe efter.

Workshops

Yin Yoga, Chakra Yoga, Dynamisk Yoga, Genopbyggende Yoga...


Der findes utrolig mange typer af yoga. Hvis du ikke ved hvilken type der passer dig, kan en workshop give et indblik i, hvad der lægges vægt på. Det er en yogalærers absolutte fryd at programsætte og undervise workshops, fordi der er tid til fordybelse i et særligt emne. Det kan være sæson-afstemt Yin Yoga, eller det kan være den altid populære afstresnings-workshop Genopbyggende Yoga, fordi den giver et pusterum fra en stresset hverdag.


Workshops er en god mulighed, hvis man har et travlt ugeprogram, og derfor ikke kan forpligte sig til de ugentlige hold.  

Privat time / Yoga hjemme

Yogatimer én til én.


Har du ikke tid til et ugentligt hold, har du et særligt behov, eller vil du bare lige have en enkelt time? Du kan booke en yogatime i yogasalen i Gilleleje eller virtuelt hjemme hos dig selv. Jeg laver et yogaprogram ud fra dine ønsker og behov, og du guides grundigt igennem. Programmet får du til egen praksis hjemme bagefter. 


Du kan nøjes med en enkel time for at komme godt i gang, men de fleste booker ml. 3 og 5 timer, og har således flere programmer til at skabe en alsidig hjemmepraksis.

Deltag i en prøvetime


Yoga kan være mange ting, og jeg plejer at sige at 'der er en yogaform for hver yogalærer'.
Derfor har du mulighed for at komme med på et hold, så du kan se lokalet og mærke efter, om vi er det du søger.

Træk vejret

Yoga er bevægelse med stor opmærksomhed på krop og åndedræt. 
Åndedrættet er vores aller vigtigste energikilde. Det opmærksomme åndedræt genskaber energien i krop og sind.

Stræk dig

Nogle tror at man skal være smidig for at dyrke yoga. Men det er stik modsat. Det er i mødet med usmidigheden at vi netop får mulighed for at opleve den givende proces, når vævet åbner sig.

Oplev energien

Når energien flyder frit føler vi os vitale, modstandsdygtige og klart tænkende. 

Blokeret energi skaber spændinger og smerte.
I Yoga kan du fysisk mærke, så snart energien flyder igen.

Føl velværet

Efter en yogatime breder velværet sig. Yoga giver følelesen af at være 'hel', fordi opmærksomheden og øvelserne har skabt kontakt til hele kroppen. Man har et indre løft, en bedre grounding, og er mere bevægelig.