Lene Anine Krogh


Jeg er uddannet Hatha Yoga lærer ved 'Dansk Yoga' i 2003.
Jeg kunne ikke ønske mig en bedre
grunduddannelse. Den tog lang tid; men den gav mig præcis den tid jeg skulle bruge, for at modnes som underviser, og fra dag ét undervise kompetent og differentieret. Min yogaforening bidrager til, at jeg holder min viden vedlige, og giver mig mulighed for, at sparre med kolleger.


Jeg er efteruddannet i Genopbyggende Yoga samt Yin Yoga.
Særligt i Yin Yoga genopdagede jeg den energetiske og helende effekt i både krop og sind. Jeg har derfor også uddannet mig til energibehandler, og integrerer gerne den kinesiske tankegang om meridianer og organers funktioner i yogaøvelserne.


Jeg underviser yoga på en meget blid og blødgørende måde.
Jeg tror på at følge kroppens naturlighed og presser ikke. Vores travle hverdag skubber rigeligt til os, og jeg tilbyder yogatimer, der giver en pause fra den stærke vilje og følelse af pligt. Ofte er det en større udfordring at give slip.


Jeg skaber et rum hvor du kan være tilstede i nuet, hvor du har tid til at skabe plads og få kontakt - fuldstændigt i ét med dit åndedræt, din krop, din væren, din energi, dit hele.

Jeg håber du får store opdagelser af selv små forandringer i dit møde med kroppen.

God fornøjelse, kærlig hilsen Lene Anine

'Så længe du har en krop, keder du dig aldrig' 

 

Anna-Helene Kaliszan, uddannelseslærer i Dansk Yoga

Kontortid

Jeg er i lokalerne på Gilleleje Hovedgade hver tirsdag kl. 13.00 - 13.30. Du er velkommen til at kigge ind, se lokalerne og få en snak om yoga eller behandlinger. Du må også meget gerne ringe på telefon 20 66 11 65.
Dyrkyoga kan selvfølgelig også kontaktes på alle tider af døgnet via mail